Cunda Adasında Ne Yenir? – Cunda Yeme İçme Rehberi

Kuşkusuz deniz kenarında güzel bir akşam yemeği yemek için en uygun yerlerden biri de Cunda Adası. Deniz kenarında şahane balık restoranları var ve hem ortam hem de yemekler oldukça hoş. Bununla birlikte çay kahve içmek için de şahane mekanlara ev sahipliği yapıyor Cunda Adası. Eğer vaktiniz var ise buraya kesinlikle birkaç günlüğüne gelmelisiniz. 1 gün kesmez.

#1 Balıkçı Koboros Restaurant

Yine böyle güzel ege mezeleri tatmak istiyorsanız Cunda’daki adresiniz Balıkçı Koboros. Özellikle kabak çiçeği dolması, saganaki peyniri, sütlü patlıcanı efsane mi efsane. Bununla birlikte Ayvalık’ın meşhur Papalina balığını denemek için de oldukça uygun bir yer. Bizden 10 üzerinden 10 aldı doğrusu.

📍 

#2 Vino Şarap Evi

Şarap severler için harika bir yer biliyoruz Cunda’da. Vino Şarap Evi. Fazla anlatmaya gerek yok ya gidip görmeniz lazım. Ama önceden muhakka rezervasyon yaptırın.

📞 0266 327 13 55

📍 Mithatpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:8

#3 Taş Kahve

Cunda Adası için geldik son mekan önerimize. Tarih Taş Kahve, deniz kenarında ve Cunda’nın merkezinde bulunan, Cunda’ya her gelenin mutlaka bir kez uğradığı bir yerdir. Burayı da kesinlikle tavsiye ediyoruz. Cunda Adasında gezilecek yerler listesini tamamladıktan sonra bir yorgunluk kahvesi içilir. 🙂

Evet, Ayvalık gezilecek yerler yazımız bu kadar. Elimizden geldiğince, tecrübe ettiğimiz kadarı ile Ayvalık’ta gezilecek yerler ile Cunda Adasında gezilecek yerleri anlatmaya çalıştık. Yolumuz bir daha düşerse yeni yerlere gideceğiz ve listeyi genişleteceğiz. Sizin de eklemek istediğiniz yerle varsa yorum kısmında belirtebilirsiniz.